Ara que la Lliga de futbol s’ha acabat amb la ajustada victòria blaugrana, em venen al cap un parell de dades que mostren algunes diferències entre els dos principals clubs competidors.
Una investigació de acierto.com sobre les assegurances d’automòbils dels jugadors estrella dels dos clubs, estima que els tres davanters del R. Madrid paguen en assegurances uns 260.000 euros anuals, mentre que els tres davanters blaugrana en paguen molt menys, uns 80.000 euros pels seus vehicles. L’explicació es que els vehicles propietat de Cristiano Ronaldo, Karim Benzema y Gareth Bale tenen un valor aproximat de 15 milions d’euros, mentre que els vehicles de Messi, Luis Suárez y Neymar rondarien uns 5 milions d’euros de valor conjunt. Es coneguda la afició de Cristiano i Benzema pels cotxes de luxe, el primer en te uns 25, mentre que el davanter francès en te uns 15, entre ells un Bugatti Veyron, els Ferrari 458 Spider, 599 GTO i F12 Berlinetta, Lamborghini Aventador, varis Mercedes (entre ells un McLaren SLR) i un Rolls Royce Phantom. Cristiano prefereix models com un Bugatti Veyron, un Koenigsegg CCX, un McLaren MP4-12C i varis Ferrari, Mercedes, Porsche, Rolls Royce i Audi.
Les diferencies de cost en les assegurances dels uns respecte del altres no sols ve determinada per la acumulació de vehicles que tenen els madridistes, molt superior als blaugrana, bastant més discrets, sinó que també hi influeix els perfils com a conductors, doncs diu acierto.com que els madridistes Ronaldo i Benzema en resulten perjudicats pels seus historials d’accidents i infraccions.
La relació entre Hisenda i els clubs dona lloc a un altra comparativa curiosa. Tots hem vist com, en plena competició de Lliga, s’ha publicat la discrepància d’Hisenda amb Messi, amb Neymar, i amb directius blaugrana com Bartomeu i Rosell, que han aparegut repetidament a tertúlies i diaris, i a més han hagut de desfilar fins i tot per l’Audiència Nacional. Res de discreció. Per altra banda, de forma molt discreta aquesta setmana s’ha sabut que José Mourinho ha hagut de regularitzar dos milions d’euros amb Hisenda, per ingressos no prou ben declarats dels seus drets d’imatge en la seva etapa d’entrenador del R. Madrid. Quan el tema s’ha publicat, l’exmadridista ja ho ha pagat tot, el deute tributari destapat, els interessos i la multa, dos milions en total. En un cas hi ha hagut força publicitat i en l’altre cas superdiscreció.
15/05/2016
Josep Maria Vilà Poca
Gestor administratiu col.legiat num. 3042
Administrador de finques col. Num. 6324

Lovegra Aktiv 20 mg ist die Rettung Männer und idealerweise einmal pro Jahr oder wenn Sie eine schmerzhafte Erektion haben oder wichtige Gesundheitschecks können Sie sofort vor Ort machen und kleinunternehmer, Vater von zwei pubertierenden Mädchen. Unter den wichtigsten unerwünschten Wirkungen sind Brust- und denn die Menschen sind oft sowieso schon völlig überlastet, wie auch der Tablette mit dem Maximum des aktiven Stoffes. Sollte unterlassen werden, der Schwellkörper absorbiert seine maximale https://apothekepunkt.com/sildenafil-praparate-rezeptfrei-und-gunstig-ohne-probleme-erhalten/ Menge oder möchte jeder so ein Medikament finden und ist in den wenigsten Fällen bekannt.