Aprofita l’oportunitat i exigeix la restitució dels desemborsaments del teu préstec hipotecari abans del 14 d’abril. Recupera el que és legítimament teu.

 

Despeses Hipotecàries Abusives: Segons la decisió del Tribunal Suprem, els usuaris tenen dret a reclamar les despeses hipotecàries que es considerin abusius i nuls. Si vas pagar una comissió d’obertura i no et van explicar clarament el seu propòsit i conseqüències econòmiques, també pots reclamar.

 

Termini Estès: Encara que el termini inicial per a reclamar va vèncer el 23 de gener de 2024, la suspensió dels terminis processals durant l’estat d’alarma estén el termini en 82 dies addicionals. Per tant, és essencial que presentis la teva reclamació abans del 14 d’abril de 2024.

 

Hipoteques Anteriors a Juny de 2019: Aquesta disposició s’aplica exclusivament a les hipoteques signades abans de juny de 2019. Si la teva hipoteca és més recent, és probable que els bancs assumissin la majoria de les despeses de formalització, però encara així, no dubtis a consultar-nos si tens dubtes.

 

Transparència en Comissions d’Obertura: Encara que el Tribunal Suprem prèviament va dictaminar que la comissió d’obertura no era abusiva, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea considera ara que ha de ser transparent per a ser vàlida. Per tant, és important avaluar si vas comprendre completament les implicacions econòmiques al moment de pagar aquesta comissió.

 

Assegurances de Prima única: Si et van obligar a pagar la totalitat de la prima de l’assegurança de vida vinculat a la hipoteca en el moment de la contractació, això podria ser considerat un abús. Les normatives prohibeixen als bancs vincular assegurances als seus productes financers de manera obligatòria.

 

Actua ara i assegura’t que et retornin el que és teu abans del 14 d’abril.

 

  1. Recupera les Despeses de Formalització
  2. Recupera la Comissió d’Obertura
  3. Recupera la Prima única de les Assegurançes

 

No permetis que les despeses hipotecàries abusives et passin factura! Tant les despeses de formalització, les comissions d’obertura com les assegurances de prima única poden ser objecte de devolució si es consideren abusius. Som aquí per a brindar-te l’assistència necessària per a recuperar els teus diners. El termini límit és el 14 d’abril. Informa’t i pren acció ara mateix!

 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ PER EMAIL