Arribem a final d’any, i totes les companyies d’assegurances especialitzades en assistència sanitària, ens ofereixen ofertes i promocions en pòlisses privades de salut.
Aquest son els avantatges mes destacables:
1) Possibilitar de triar metge. Disposes d’un ampli quadre mèdic on pots triar el professional que vols que t’atengui.
2) Eficàcia i rapidesa. Pots accedir directament a l’especialista quan vulguis sense la necessitat de passar pel metge de capçalera.
3) Atenció personalitzada. Triar centre mèdic i hospitalari genera un ambient de confiança entre professional i pacient.
4) Flexibilitat d’horaris. La disponibilitat i horaris dels metges és molt àmplia, el que li permet obtenir les seves cites a la mesura de les seves necessitats (El temps és un bé escàs per a tots i sobretot pels autònoms).
5) Hospitalització més còmoda. Si necessites ser hospitalitzat, pots triar el centre privat i disposar d’una habitació individual on podràs estar tranquil amb la teva família.
6) Temps d’espera reduïts. Tant a l’hora d’obtenir cita amb un metge, com en les proves o en els procesos hospitalaris i quirúrgics en els quals mai hi haurà llistes d’espera.
Avantatges fiscals:
Les pòlisses de salut tenen a més unes interessants avantatges fiscals, com:
• Suposa una estalvi per a l’autònom com a despesa deduïble en IRPF, aplicable a la seva quota, la del cònjuge i fills menors de 25 anys, fins a un limit de 500 € per cada membre de la família.
• En el cas d’una empresa, 100% deduïble com a despesa social en l’impost de Societats, a més de reduïr l’absentisme laboral.
Les promocions més destacables són els descomptes per contractació familiar o bé “mesos gratuïs” en la primera o segona anualitat de vigencia de la pòlissa.
Per qualsevol consulta, possa’t en contacte amb nosaltres al telèfon: 938 611 694 o omple el següent formulari