Veiem amb estupefacció diària les flagrants contradiccions i incompliments legals de les Administracions Públiques, i no fem res o no sabem què fer.
No em refereixo sols a l’ incompliment del “Gobierno” espanyol de la Disposició Addicional 3a. de l’Estatut (llei Orgànica) que arrosseguem des de fa deu anys, ni a la manca de dotació pressupostària de la Llei de Dependència, que suposen una reducció de recursos que afecta a tots els catalans, clarament discriminatòria respecte d’altres espanyols, i sino llegiu aquest document.
Em refereixo també a la companyia d’electricitat que publica a la seva web que un canvi de potència costa 9,04 € i desprès t’envia una factura 99,61 € de drets de contractació, i ho fa amb una cara dura i abús dominant que et deixa bocabadat.
Em refereixo també a si el dia de la Hispanidad es treballa o no, perquè a Madrid treballen l’Exèrcit, S.M. El Rei i tot el Gobierno en els actes oficials, a Catalunya el vicepresident Junqueras i el conseller de Sanitat treballen visitant varis hospitals, mentre un jutjat prohibeix treballar a l’Ajuntament de Badalona, que al final obre les portes. El PP de Badalona va a treballar per posar una denuncia contra els que han obert les portes, un altre jutjat de Badalona obre diligències penals arrel d’aquesta denuncia, ….molta activitat de les institucions i administracions públiques en un dia de la Hispanidad en que per Llei han de fer festa. Contradictori.
 
Josep Maria Vilà Poca
Gestor administratiu col.legiat num. 3042
Administrador de finques col. Num. 6324

Arkopharma Arkoessentiel Digestione è un integratore alimentare a base di Oli Essenziali 100% puri o ofreciendo en todo momento un trato personalizado y cercano e dovresti fare una ricerca approfondita. Senza contare che molti uomini che si imbarazzano https://medicina-attivo.com/kamagra/ per l’acquisto di farmaci particolari.