El passat mes d’abril vam celebrar la Convenció Anual del Grup d’empreses que formem PUNT VERMELL: Punt Vermell Gestors, Punt Vermell Finques i Punt Vermell Mediació. Aquesta trobada anual, que feia uns anys que a conseqüència de la pandèmia no l’havíem pogut portar a terme, és un moment on totes les persones que formem part de PV passem una jornada fora de les nostres oficines habituals i compartim el nostre temps per treballar aspectes rellevants pel bon funcionament de l’empresa i una estona lúdica on realitzem un teambuilding.

 

Aquest cop el lloc escollit i on es va desenvolupar la jornada va ser al restaurant /casa rural EL FOLLÓ. Situat a Tagamanent, dins del parc natural del Montseny. Un lloc agradable per passar un dia diferent!

 

Enguany la jornada va fluir entorn de dues activitats. La primera va constar d’una explicació per part de la direcció de l’empresa de diferents temes de futur i continuïtat, explicant d’on venim i cap a on volem anar, marcant ja una sèrie de novetats rellevants que tot l’equip n’havia de ser coneixedor. La segona va ser una exposició per part de tots els departaments del GRUP sobre un tema de rellevància o d’un cas pràctic important. Aquest segon bloc va significar una posada en comú de tasques i responsabilitats i anècdotes de la nostra feina.

 

El treball en equip, l’eficàcia en la resolució de les problemàtiques reals i diàries i l’enfocament al CLIENT són valors que cal destacar de totes les exposicions. Sense dubte que una jornada d’aquest estil havia d’estar marinada amb una bona gastronomia. Un dinar i un sopar que van complir totes les nostres expectatives, tenint en compte que el sopar va ser elaborat, en gran part, per tots nosaltres, gràcies a un TEAMBUILDING que tractava d’un curs de cuina i còctels. Cal dir que aquesta part més lúdica de la jornada va ser divertida i distesa.

 

L’any vinent, el 2024, serà un any de celebració. Volem posar en valor que farà 20 anys de la fundació de Punt Vermell Gestors i, per tant, s’haurà de celebrar com cal.

 

punt vermell gestoria