l’estiu és un moment ideal per desconnectar i gaudir d’unes vacances merescudes. Abans d’emprendre el viatge, has de comprovar que la teva llar estigui segura i ben mantinguda. A continuació, us presentem una sèrie de recomanacions perquè la vostra casa estigui en les millors condicions durant la vostra absència.

 

Mesures de seguretat per a casa teva

L’estació estival sol venir acompanyada d’un increment en els robatoris domiciliaris. Per sort, la tecnologia ens ofereix eines valuoses per contrarestar aquesta tendència. Aquí et deixem cinc suggeriments perquè puguis gaudir de les teves vacances sense preocupacions:

 1. Implementa sistemes de videovigilància: Aquests sistemes et permeten supervisar la teva llar en temps real a través del telèfon mòbil. A més, en estar connectats a la Central Receptora d’Alarmes (CRA), es pot verificar ràpidament qualsevol intent d’intrusió.
 2. Estableix una bona relació amb els teus veïns: Un veí de confiança pot ser el primer a notar qualsevol activitat sospitosa a casa teva durant la teva absència.
 3. Utilitza la domòtica a favor teu: Programa els teus llums perquè s’encenguin i apaguin automàticament, fent la impressió que hi ha algú a casa.
 4. Evita acumulacions de correu i cuida la teva privadesa en línia: Demana a un veí o familiar que reculli el teu correu i evita publicar detalls del teu viatge a les xarxes socials.
 5. Revisa la teva pòlissa d’assegurança de la llar: assegura’t que tens totes les cobertures adequades en cas d’incidències durant l’estiu. Consulta preu i cobertures al nostre departament d’assegurances.

 

Manteniment de casa teva

A més de la seguretat, és vital que la teva llar estigui ben mantinguda abans de la teva partida. Aquí et deixem alguns consells per evitar sorpreses desagradables al teu retorn:

 1. Desconnecta els aparells electrònics: Això evitarà que consumeixin energia innecessàriament i reduirà el risc de curtcircuits o sobreescalfament.
 2. Buida i desconnecta la nevera: Així evitaràs que els aliments es facin malbé durant la teva absència.
 3. Tanca la clau del gas: Això previndrà possibles accidents per fuites de gas.
 4. Tanca la clau d’aigua: Això evitarà possibles fuites d’aigua.
 5. Tanca finestres i persianes: Això protegirà els teus mobles de la llum solar directa i evitarà que l’aigua de pluja entri a casa teva.
 6. Guarda la catifa del rebedor dins de casa: Això evitarà que els serveis de neteja la moguin i deixin un senyal visible que la casa és buida.

 

Amb aquests consells, podràs gaudir de les teves vacances amb la tranquil·litat de saber que la teva llar està segura i ben mantinguda.

Punt Vermell us desitja unes bones i segures vacances!

I si durant aquests mesos d’estiu necessiteu els nostres serveis, estem aquí per ajudar-vos, no tanquem durant els mesos de juliol i agost.

 

 

 

**Llista de verificació per protegir i mantenir la teva llar durant les vacances d’estiu**

[_] Implementar sistemes de videovigilància.
[_] Establir una bona relació amb els teus veïns.
[_] Utilitzar la domòtica per programar els teus llums.
[_] Demanar a un veí o familiar que reculli el teu correu.
[_] Reviseu la vostra pòlissa d’assegurança.
[_] Desconnectar els aparells electrònics.
[_] Buidar i desconnectar la nevera.
[_] Tancar la clau del gas.
[_] Tanqueu la clau d’aigua.
[_] Tancar finestres i persianes.
[_] Guardar la catifa del rebedor dins de casa.